Wie ben ik?

Ik ben Martine van Schaik, oprichtster en drijvende kracht achter Social Impact Team. Al mijn hele werkzame leven onderzoek, stuur, meet en versterk ik veranderingen die de samenleving mooier maken.

Veranderen vraagt om samenwerking. En precies daarom heb ik vier jaar geleden Social Impact Team opgericht: omdat ik weet dat je samen, als team, tot de beste resultaten komt.

Ik ga het liefst partnerschappen aan met mijn klanten, waarbij we  elkaars talenten en kwaliteiten volop benutten. Het grote talent van Sociale Ondernemingen is vaak dat ze oplossingen bieden als mensen buiten de boot dreigen te vallen, bij armoede, ze bieden een aanpak tegen milieuvervuiling of klimaatverandering. Mijn talent is analyseren en de onderste steen boven krijgen: ik lever de feiten, de data, het businessmodel, de onderbouwing van de Sociale Onderneming. Samenwerkend komen we dus tot de beste routes naar meer impact.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring als onderzoeker, evaluator en impact expert in allerlei verschillende sectoren: van onderwijs en communicatie tot ontbossing en tin-mijnbouw. Ik heb gewerkt met overheden, non-profits en het bedrijfsleven. Maar het allerliefste werk ik met Sociale Ondernemingen. Daar zit de energie en daar ligt, daar ben ik van overtuigd, de sleutel naar een eerlijkere en duurzamere wereld.

Kennismaken bij een kop koffie? Neem gerust contact met me op!