Diensten

Ik bied verschillende diensten om te komen tot een bloeiende Sociale Onderneming met meer klanten en meer omzet, maar bovenal met meer impact!

Impact Partnership: samen op weg naar meer impact

Een Impact Partnership is een intensief samenwerkingstraject waarbij je echt grip krijgt op je impact. Je weet precies welke maatschappelijke waarde jouw initiatief toevoegt en hoe je de impact kunt vergroten. Social Impact Team regelt, onderzoekt en rapporteert alles voor je. Ideaal voor die ondernemingen die hun impact zo snel mogelijk willen laten groeien, maar geen tijd hebben om er zelf helemaal in te duiken.

Tijdens het partnership meten we de impact van de Sociale Onderneming en we maken een routekaart om die impact te vergroten.

Lees verder

Impact Support Tickets

De Impact Support Tickets zijn ideaal voor Sociale Ondernemingen die in principe graag zelf aan de slag willen met het meten of maximaliseren van hun impact, maar nog niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken. Met Impact Support Tickets krijg je gerichte ondersteuning bij je vraag. De ondersteuning bestaat vaak uit een training en advies bij implementatie. We hebben al verschillende trainingen ontwikkeld waar je zo mee aan de slag kunt.

Lees verder

Impact Clinics

Iedereen heeft het erover en iedereen wil het: impact! Maar wat is impact eigenlijk? Wat heb je eraan als je je impact meet of vergroot? Wat levert het op als je je impact meet, wat kost het en hoe pak je het aan?

Tijdens de Impact Clinics praten we je helemaal bij op het gebied van impact meten en maken. Na afloop weet je precies wat impact is en op welke manier jouw organisatie er werk kan gaan maken!

Lees verder

Interesse? Vragen? Meer weten?

Neem gerust contact met me op!