Impact Partnership: samen op weg naar meer impact

Waarom zou ik kiezen voor een Impact Partnership?

Veel Sociaal Ondernemers weten heel goed wat ze willen bereiken, maar ze worstelen om voldoende omzet en klanten te krijgen, of om voldoende investeerders aan zich te binden.

Social Impact Team helpt deze Sociaal Ondernemers met het Impact Partnership. Samen werken we aan het krijgen van meer klanten en omzet, en het vinden van nieuwe wegen naar impact. Bovendien heb je na het Impact Partnership de kennis en tools in huis om te gaan sturen op impact. Het Impact Partnership is dus een diepte-investering waar je nog jaren profijt van hebt!

 

Hoe werkt zo’n Impact Partnership?

Met het Impact Partnership gaan we twee dingen doen: we gaan de impact van de onderneming meten en we maken een plan om de impact te maximaliseren.

Een impact meting laat welke positieve impact je bedrijf, samen met je stakeholders, heeft bereikt. En dan niet uitgedrukt in geld (want dat is immers niet het hoofddoel van je onderneming), maar uitgedrukt in maatschappelijke waarde: op welke manier maakt jouw bedrijf nu echt het verschil? Komt die sociale, eerlijke en duurzame wereld dichterbij door jouw inzet?

Als je laat zien wat je hebt bereikt en waar je naar toe werkt motiveert dit je klanten om klant te blijven. Bovendien maakt dat het makkelijker om nieuwe klanten en mogelijke investeerders aan te trekken!

We helpen je niet alleen bij het zichtbaar maken van je impact, maar ook bij het maximaliseren van je impact. We kijken hoe impact-knelpunten kunnen worden opgelost en welke alternatieve routes naar impact er zijn.

 

Wat gaan we doen?

Social Impact Team voert een state-of-the-art Impact Onderzoek voor je uit, dat je waardevolle inzichten biedt in hoe je je impact kunt vergroten.

Wij nemen je de volledige zorg voor het meten en presenteren van je impact uit handen en we leveren een onderzoek dat helemaal volgens de laatste wetenschappelijke inzichten is opgezet en uitgevoerd. We leveren de volledige opzet, uitvoering, analyse en rapportage van impact onderzoek, inclusief kick-off met Theory of Change workshop, ontwikkeling van een databeheersysteem en analysetemplates. We gaan in gesprek met je klanten, investeerders en andere stakeholders en leggen de paden naar meer impact bloot.

 

Kosten

Elk Impact Partnership is anders. Daarom begint elk Impact Partnership met een gratis adviesgesprek, waarin we uitgebreid ingaan op de doelen en behoeften van jouw onderneming. Op basis van het adviesgesprek stellen we een vrijblijvende offerte op.

 

Interesse? Vragen? Meer weten?

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.